Павелко оцінив зустріч з журналістами: «Мені нема чого приховувати»

Павелко оцінив зустріч з журналістами: "Мені нема чого приховувати"

Добавлено:26 марта 2023, 00:33
Павелко оцінив зустріч з журналістами:
Павелко оцінив зустріч з журналістами: "Мені нема чого приховувати"

 Президент УАФ Андрій Павелко 24 січня провів зустріч з журналістами, відповівши на низку питань, у тому числі щодо нового тренера збірної України та корупційних скандалів навколо асоціації.

За підсумками зустрічі Павелко заявив, що залишився задоволеним спілкуванням із ЗМІ.

«Учора відбулась перша у цьому році наша зустріч з представниками спортивних ЗМІ. Це також було перше наше спілкування в умовах повномасштабної війни, і така відверта розмова була потрібна, це правда. Вдячний журналістам за запитання, дотепи і справедливі зауваження, за чесність і неупередженість! Символічно, що наша зустріч відбувалася в укритті, поблизу стадіону ім. В. Баннікова, де проходили і проходитимуть невдовзі знову матчі особливого чемпіонату 2022/23.

Це була гарна нагода відповісти на багато запитань та розставити крапки над «і» в різних резонансних футбольних темах, окремі з яких до цього часу, з об’єктивних причин, залишалися не до кінця розкритими.

Хочу подякувати нашим спортивним медіа за професіоналізм, за відсутність «теплої ванни», за прагнення розібратися в деталях і проаналізувати документи. Зі свого боку, був максимально відвертим, бо дійсно не маю чого приховувати і не маю від кого ховатися», – сказав Павелко.
Теги: генерация слов..
Просмотров: 421       Комментарии: 0
Все комментарии
Оцените?




  
Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?