Президент «Десни» розповів, чи планує клуб повертатися до УПЛ

Президент "Десни" розповів, чи планує клуб повертатися до УПЛ

Добавлено:25 марта 2022, 17:22
Президент
Президент "Десни" розповів, чи планує клуб повертатися до УПЛ

 Чернігівська "Десна" вирішила не брати участь у сезоні УПЛ, оскільки російські окупанти на старті вторгнення зруйнували стадіон та базу клубу.

Проте за командою залишається місце в УПЛ, але президент Володимир Левін не готовий називати термін повернення клубу у футбол.

"Повернення до УПЛ? Не можу вам сказати. Ми ще не прийняли цього рішення. Повинно відбутися багато подій, від яких це залежатиме. Головна з них – перемога України у війні з агресором. Після цього необхідно розпочати будівництво академії, зібрати команду – не тільки футболістів, а й персонал, що їх обслуговує.

До речі, користуючись можливістю, хочу ще раз подякувати ЗСУ за те, що вони звільнили Чернігів, за їхню самовідданність. Це була одна з наших перших серйозних перемог у цій війні, яка вплинула на моральний дух усіх українців.

Стадіон трохи привели до ладу, усунули наслідки руйнувань. Поле у ​​жалюгідному стані. Готель на зиму законсервували, оскільки до закінчення війни займатися його ремонтом немає сенсу", - сказав Левін.
Теги: генерация слов..
Просмотров: 475       Комментарии: 0
Все комментарии
Оцените?




  
Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?