Сеньків: «Металіст» зникне після вильоту в Першу лігу»

Сеньків: "Металіст" зникне після вильоту в Першу лігу"

Добавлено:27 марта 2023, 21:01 (фаншан)
Сеньків:
Сеньків: "Металіст" зникне після вильоту в Першу лігу"

 Журналіст Андрій Сеньків каже, що "Металіст" не виживе. Повідомляє сайт Футбол Україна.

"Мені все зрозуміло: "Металіст" припинить існування. Це абсолютно очевидні речі, про які говорять люди, які більш-менш знають. Все до цього йде, "Металіст" нікому не потрібний: ні Олександру Ярославському, ні Євгену Красникову, ні "Дніпру-1".

Давайте із цим клубом прощатися, дуже шкода, що це "Металіст", бренд. Це наслідки олігархічного футболу. Ще тоді, коли Ярославський виходив на стадіон, я сказав, що ця шарашкіна контора закриється – це все понти. На жаль, це все закрилося, зокрема через смерть людини", - заявив Сеньків на ютуб-каналі KDK.
Теги: генерация слов..
Просмотров: 1099       Комментарии: 4
Все комментарии
Оцените?





Бажаю Металісту швидкого повернення, але не з Ярославським. Після перемоги України над росією я вірю в те, що Металіст повернеться в УПЛ, але з іншими інвесторами та іншими порядними людьми.


Після Перемоги знов з'явиться " абалденный", надуе всім у вуха що він відбудує Харків а з ним і МХ, і знов деякі повірять


А в мене складається враження, що Металіст не зникне, як деякі пишуть. Харків велике місто і тут легко може бути декілька команд. АВЯ не повернеться по багатьом причинам, тому не обов'язково буде один керівник, а буде декілька, яким подобається футбол. Бажаю тільки успіхів.

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?