Олег Собуцький: шлях розвитку «Агробізнесу» залишається незмінним

Олег Собуцький: шлях розвитку "Агробізнесу" залишається незмінним

Добавлено:27 марта 2023, 19:07 (фаншан)
Олег Собуцький: шлях розвитку
Олег Собуцький: шлях розвитку "Агробізнесу" залишається незмінним

 Засновник ФК "Агробізнес" підтвердив повернення команди в Першу лігу в сезоні 2023/24.

- Як відомо, Агробізнес проходить атестацію в Першу лігу. Ряд ЗМІ написали про те, що наша команда з наступного сезону відновить виступи у ПФЛ…

- Так, звичайно, ми ще в кінці квітня спілкувалися з керівництвом, головним тренером. Я сказав усім, що питання повернення Агробізнеса в Першу лігу з наступного сезону 2023/24 вирішено. Прийнято рішення повертатися в професіональний футбол.

- Які завдання будуть поставлені на новий сезон?

- Грати у хороший видовищний футбол. Щоб наша гра подобалася усім. Ще невідомо, чи пускатимуть в наступному сезоні уболівальників на трибуни. Хотілося б, щоб це якнайшвидше відбулося. Але в будь-якому випадку, наша команда має показувати гарну гру, радувати глядачів, хоча б з екранів відеотрансляцій.

- Чи вийде, на вашу думку, провести наступний сезон під мирним небом?

- Ми цього дуже хочемо. Гарантувати ніхто нічого не може. Але ми робимо все для цього можливе…

- Через повномасштабне вторгнення в Україну у 2022 році наша основна команда зробила паузу на рік, але дитячо-юнацький футбол мав місце. Чи слідкуєте за змаганнями юних футболістів?

- Ми тільки розпочинаємо свою участь в дитячо-юнацьких змаганнях на загальноукраїнському рівні. В ДЮФЛУ (U16) цього року зіграли вперше.

В Хмельницькому на зимових турнірах, на мою думку, ми зіграли непогано, непогано зіграли у Львові на LEO CUP (U12). В Кубку ДЮФЛУ цієї весни виступили не так вдало, поки що вчимося, але думаю, що все попереду, незабаром прийдуть перемоги. Сподіваємося, що в осінньому чемпіонаті ДЮФЛУ підтягнемося. Зараз важливо підтримати дітей, щоб вони не опускали голови й мали бажання й надалі займатися футболом.

- Які плани щодо команд ветеранів Агробізнеса?

- Щодо ветеранів, то наші дві команди Агробізнес з Волочиська та Нової Ушиці, як і в минулі роки, гратимуть в цьогорічному чемпіонаті Хмельницької області.

В останні роки ми також регулярно брали участь у ветеранських чемпіонатах України, і вигравали в них. Будемо намагатись продовжити успішні виступи й у 2023 році. По ветеранських змаганнях в нас залишаються чемпіонські амбіції.

- Клуб Агробізнес з часу створення прогресував з року в рік, високі завдання ставилися як перед командою, так і навколо розвитку клубної інфраструктури, місця клубу в українській футбольній спільноті. Що можете сказати зараз про майбутнє ФК Агробізнес?

- Якщо глибше розібратися, то війна в нас вже на десятий рік пішла, тобто Агробізнес був створений у 2016 році вже під час війни. Після 24 лютого 2022 року клуб залишився функціонувати. Як було сказано вище, повноцінно розвивався дитячо-юнацький футбол, підтримувався ветеранський. Підтримується інфраструктура. На місці залишаються працівники стадіону, адміністрації клубу. Ретельно доглядаються футбольні поля, як основне, так і тренувальне. Стан трав’яного покриття зараз хороший. Стадіон чекає на команди, на глядачів, на видовищні футбольні баталії. Шлях розвитку клубу залишається незмінним.

Звісно, цьому сприятиме наша перемога над рашизмом. Дякуємо хлопцям та дівчатам, що боронять Україну від російських окупантів, дякуємо одинадцятьом представникам нашого клубу, що в лавах ЗСУ виконують свій обов’язок по захисту України.
Теги: генерация слов..
Просмотров: 520       Комментарии: 0
Все комментарии
Оцените?




  
Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?