Ігор Циганик: «Не дуже віриться, що «Шахтар» в останньому турі не переможе «Ворс...

Ігор Циганик: «Не дуже віриться, що «Шахтар» в останньому турі не переможе «Ворсклу». Там є свої нюанси»

Добавлено:27 марта 2023, 11:52 (фаншан)
Ігор Циганик: «Не дуже віриться, що «Шахтар» в останньому турі не переможе «Ворсклу». Там є свої нюанси»
Ігор Циганик: «Не дуже віриться, що «Шахтар» в останньому турі не переможе «Ворсклу». Там є свої нюанси»

 Відомий український телеведучий Ігор Циганик поділився своїм прогнозом на центральний матч 29-го туру чемпіонату України між донецьким «Шахтарем» і «Дніпром-1», який відбудеться завтра у Львові.

«Звичайно, із зовсім іншим настроєм хотілося б говорити про цей матч. Я думаю, що вся країна чекала цього протистояння. І саме в цьому, так званому „золотому матчі“ мала вирішитися доля чемпіонства. Але за тур у цей поєдинок втрутилися „потойбічні сили“ — „Дніпро-1“ програв „Ворсклі“ (1:2).

Тепер від команди Олександра Кучера мало що залежить, адже потрібно перемагати у двох матчах і сподіватися, що в останньому турі „Ворскла“ зможе відібрати очки у „Шахтаря“. І тільки за таких умов „Дніпро-1“ може стати чемпіоном. „Шахтарю“ сьогодні можна навіть програвати. В останньому турі вони перемагають „Ворсклу“ і беруть „золоті медалі“.

Звичайно, градус цього поєдинку знизився. Але я думаю, що „Дніпро-1“ робитиме все можливе, щоб довести свої амбіції на чемпіонство, затримати інтригу до останнього туру. Хоча, чесно кажучи, мені слабо віриться, що „Шахтар“ в останньому турі не переможе „Ворсклу“. Там є свої нюанси, я думаю, ви про них усі добре знаєте.

Ну в матчі „Шахтар“ — „Дніпро-1“ я вірю в команду Олександра Кучера. Мені здається, що вона повинна проявити всю свою принциповість, тому що ті „вищі сили“, які, скажімо так, завадили їй набрати очки в поєдинку проти „Ворскли“, напевно, свою справу вже зробили. Але настрій у футболістів має бути дуже гарний.

Нагадаю, що в першому колі „Дніпро-1“ переміг „Шахтар“ із рахунком 2:1. Думаю, цього разу команда Кучера знову зможе здобути перемогу над „гірниками“. Ставлю на виграш „Дніпра-1“, ставлю на голи дніпрян в обох таймах», — сказав Циганик.
Теги: генерация слов..
Просмотров: 474       Комментарии: 0
Все комментарии
Оцените?




  
Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?