Виконавчий директор Металіста 1925 пояснив звернення до УАФ та УПЛ

Виконавчий директор Металіста 1925 пояснив звернення до УАФ та УПЛ

Добавлено:20 марта 2023, 07:30
Виконавчий директор Металіста 1925 пояснив звернення до УАФ та УПЛ
Виконавчий директор Металіста 1925 пояснив звернення до УАФ та УПЛ

 Виконавчий директор «Металіста 1925» Андрій Недєлін прокоментував звернення клубу до футбольних інституцій щодо закриття всіх букмекерських ліній на матч харків'ян проти «Інгульця»

«Важливо пояснити сенс сьогоднішнього звернення ФК «Металіст 1925» до керівництва УАФ та УПЛ напередодні майбутнього поєдинку 28 туру «Інгулець» (Петрове) – «Металіст 1925» (Харків). У стрічці телеграм-каналу Інсайдер UA в середині цього тижня був опублікований матеріал, який ставить під сумнів принцип спортивної боротьби у визначенні місць команд нижньої частини турнірної таблиці УПЛ за підсумками сезону-2023/24. Окрім іншого в цьому матеріалі звучать такі рядки: «За наявною інформацією, знаючі просунуті люди вже поставили чималі кошти на всі лобові матчі цього тріо («Верес», «Металіст 1925», «Інгулець» – прим.авт.) в азіатських і не тільки конторах, а тепер затамувавши подих у томному очікуванні потираючи руки, очікують на поповнення бюджетів різних рівнів». Коментарі, думаю, зайві...

На честь авторитетних футбольних інтернет-ЗМІ України цей вкид не був широко розтиражований. Журналісти за прямими і непрямими аспектами у пух і порох розбили цю небилицю. Принцип «інформаційної гігієни» ніхто не скасовував, але осад, як не крути, все одно залишається.

Ближче до вечора 19-го травня у ЗМІ з'явилися новини щодо нашого звернення до президента УАФ – Андрія Павелка, виконавчого директора УПЛ – Євгена Дикого та голови Комітету з етики та чесної гри УАФ – Франческо Баранки. Причому інтерпретація, зізнаюся чесно, трохи шкутильгає.

Отже, головний мотив – так, дійсно ми звертаємося до футбольних інституцій України з проханням про інформування провідних беттингових компаній світу про явну публічну дискредитацію учасників майбутнього поєдинку в Петровому і тому, щоб уникнути пересудів просимо Комітет етики та чесної гри УАФ довести цю інформацію до керівників букмекерських компаній світу, а також по можливості ініціювати закриття трансляцій усіх букмекерських ліній поєдинку у Кіровоградській області.

Більше того, наскільки ми розуміємо, пан Баранка залишається чинним генеральним секретарем компанії «Federbet» (некомерційної лобістської структури європейських власників казино та букмекерських контор – організації, у тому числі покликаної активно протидіяти договірним матчам). І до його рекомендацій гемблінгова спільнота обов'язково прислухається...»

Також Недєлін опублікував скріншот офіційного листа клубу, направленого на адресу керівників УАФ та української Прем'єр-ліги.

img


Просмотров: 678       Комментарии: 0
, , понравилось
Все комментарии
Оцените?




  
Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?