Ротань прокоментував гру проти «Металіста 1925»

Ротань прокоментував гру проти "Металіста 1925"

Добавлено:15 марта 2023, 23:37
Ротань прокоментував гру проти
Ротань прокоментував гру проти "Металіста 1925"

 Головний тренер ФК "Олександрія" Руслан Ротань прокоментував гру своєї команди та результат у матчі проти ФК "Металіст 1925" (0:0).

"Щоб вигравати – треба забивати. Я говорив хлопцям: в таких матчах потрібно вигризати, діставати, реалізовувати моменти, попри усі умови, треба "виривати" такі м’ячі. Хлопці старалися, проте на сьогодні маємо такий результат і повинні його прийняти.

Чого не вистачає футболістам? Я вважаю, впевненості. А вона з’явиться тоді, коли почнемо забивати. Треба зробити серію перемог, щоб вона прийшла. Тоді й з реалізацією моментів все буде добре. Помітно, що хлопці хочуть вигравати. Але десь хвилювання, десь тиск того, що треба перемогти за будь-яку ціну, на жаль, тяжіє над усіма нами.

Ми маємо стати тією командою, яка з перших хвилин буде налаштована забивати, тоді ми зможемо розчаровувати суперника і на 94 -ій хвилині, і на 95-ій. Саме цього ми прагнемо.

Команда повинна грати тільки на перемогу, тільки на результат, де буде +3 очки в нашу скарбничку. Для цього, звісно, потрібно багато працювати. Працювати над реалізацією, над прагненням, щоб з’явилося бажання у всіх, без виключення, грати і перемагати. Тоді прийдуть результати", — зазначив Руслан Петрович, якого цитує офіційний сайт "Олександрії".
Просмотров: 1265       Комментарии: 3
Все комментарии
Оцените?





Бездарна людина на чолі команди. Це сприймається, але на чолі збірної ні... далі нецензурні слова.


Те що він своїм казав, мабуть каже кожен тренер гравцям перед матчем. Були в рівних умовах, не забили ні ті, ні інші. Працювати треба і далі над реалізацією. Я звісно хочу щоби наші забивали. 5:5 для мене краще ніж 0:0. Десь так.


Прагнути - це не завжди цього досягати. Керівництво Олександрії зробили величезну помилку, коли призначили Ротаня тренером цієї команди. Тренер з нього ніякий.

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?