«Металісту 1925» - 6 років

"Металісту 1925" - 6 років

Добавлено:17 марта 2022, 11:28
"Металісту 1925" - 6 років

 Сьогодні наш улюблений клуб відзначає свій черговий день народження.

Минулоріч ми святкували п'ятиріччя, зазначаючи, що лиш 17-го серпня 2016-го року небайдужі харків'яни створили та офіційно зареєстрували новий футбольний клуб аби не допустити зникнення професійного футболу в Харкові.

Рік тому ми раділи, що всього за п'ять років "Металісту 1925" вдалося реалізувати завдання, які були поставлені перед клубом після його створення, команда успішно пройшла шлях від аматорського футболу до "елітного" дивізіону, до Прем'єр-ліги. Поступовий, планомірний розвиток з обов'язковим рухом догори давав результат.

І на шостому році свого життя команда також виконувала завдання, яке перед нею було поставлено - закріпитися в УПЛ. Першу частину минулого сезону "Металіст 1925" закінчив у десятці найкращих, на комфортній відстані від зони вильоту. Команда якісно провела зимові збори, щоб довиконати завдання у другій частині сезону. Але вона так і не розпочалася через повномасштабне російське вторгнення до України. Війна зіпсувала плани усім, війна забирає життя наших співвітчизників. Щодня від ворожих обстрілів страждає рідне місто нашого клубу - любий Харків. Ворожі ракети не лишили осторонь і наш клуб - зруйнувавши тренувальну базу у Високому під Харковом.

Тож, головне завдання зараз для всіх українців - це вигнати окупантів з нашої землі, здобути головну перемогу для всіх українців. "Металіст 1925" працюватиме на своєму "фронті". На "фронті" футбольного поля клуб намагатиметься радувати своїх вболівальників. Адже у складі українського війська захищають країну чимало людей, які підтримували та підтримують "Металіст 1925", а також співробітники нашого клубу. Відтак, бажаємо вам у цей святковий день для нашої команди - перемоги. Сподіваємося, що ваші побажання "Металісту 1925" будуть аналогічними, переможними!

Звісно, що нинішніх умовах не буде великого святкування дня народження клубу. Тому пропонуємо вам згадати, як у минулому році вболівальники та співробітники клубу разом святкували п'ятилітній ювілей на клубній базі. Грали товариський футбольний поєдинок, їли святковий торт та запускали феєрверк.

А також пропонуємо вам переглянути документальний міні-фільм, створений до п'ятирічного ювілею, де люди, які стояли біля витоків команди згадують про те, як створювали "Металіст 1925", яку виклики довелося долати за п'ять років існування та який розвиток команди вони очікували побачити у наступні п'ять років:

Просмотров: 1591       Комментарии: 4
Все комментарии
Оцените?





З Днем Народження, дорогий Металіст 1925!
Побажаю Клубу тільки процвітання і перемог в Чемпіонаті України.

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?