Задерака: «Чудовий колектив, тренери, керівництво та вболівальники»

Задерака: "Чудовий колектив, тренери, керівництво та вболівальники"

Добавлено:02 марта 2022, 12:53
Задерака:
Задерака: "Чудовий колектив, тренери, керівництво та вболівальники"

 Максим Задерака - це один з групи гравців, у яких напередодні скінчилися контракти з "Металістом 1925" та які з різних причин не були продовжені. За не довгий період у клубі Задерака став улюбленцем вболівальників. Відтак півзахисник розповідає чи правильним рішенням було обрати саме "Металіст 1925" минулого літа, які враження лишилися після року проведеного в команді та що він може побажати "Металісту 1925" у майбутньому.

- Фактично сезон ти провів у складі "Металіста 1925", практично лиш половину. Як ти може оцінити цей період у своїй кар'єрі?

- У минулому році серед декількох пропозицій я обрав саме "Металіст 1925" через низку факторів і вже зараз можу сказати, що це було цілком правильне рішення. Дружній колектив, цікавий стиль гри, наявна інфраструктура (база зі стадіоном), а також наші вболівальники. Усе це дозволяло сконцентруватися виключно на футболі і вдосконалювати власну, командну гру. Звичайно, залишився неприємний осад через початок війни 24-го лютого. Ми ґрунтовно готувались до весняної частини, провели якісні збори, мали усі передумови навесні покращити результати та стрибнути вище загального десятого місця. Але, на жаль, втрутились жахливі події. Війна зруйнувала усі плани і тому оцінити дебютний сезон "Металіста 1925" наразі важко.

- Які враження у тебе лишилися від "Металіста 1925"?

- Враження, як я вище сказав, дійсно позитивні. Чудовий колектив, тренери, керівництво та вболівальники. Харків гарне місто. Впевнений, що після усіх жахіть війни і перемоги України, Харків стане ще кращим, ще більш привабливим. Чому? Бо харків'яни справжні патріоти свого краю. І максимально швидко після війни відновлять те, що було зруйновано окупантами. Іншого просто не дано.

- Що можеш побажати клубу, вболівальникам на прощання?

- Прийдешній сезон в УПЛ змінить дуже багато сталих традицій нашого футболу, які сформувалися за останні роки. Багато хлопців вже залишили "Металіст 1925", прийдуть нові виконавці, нові обличчя. Побажання стосується не тільки "Металіста 1925", а й усього українського клубного футболу. Бажаю нашим клубам, щоб новий сезон УПЛ відбувся, щоб вболівальники мали змогу відволіктись від сумних воєнних подій і хоча б дві години на тиждень отримати трошки позитиву, вболіваючи за свій улюблений клуб. Проте, ще раз скажу, головне – щоб сезон відбувся. Це буде сигналом усьому світові, що ми живі, що ми існуємо і попри важкі обставини продовжуємо грати в футбол!

Дякую нашим Збройним Силам України за захист и те що ми зможемо займатись нашою улюбленою справою!!!
Просмотров: 948       Комментарии: 0
Все комментарии
Оцените?




  
Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?