Краматорський Авангард став муніципальним клубом і буде виступати під іншою назв...

Краматорський Авангард став муніципальним клубом і буде виступати під іншою назвою

Добавлено:18 марта 2021, 13:39
Краматорський Авангард став муніципальним клубом і буде виступати під іншою назвою
Краматорський Авангард став муніципальним клубом і буде виступати під іншою назвою

 З наступного сезону у Першій лізі "Авангард" (Краматорськ) буде виступати як комунальний футбольний клуб і змінить назву на ФК "Краматорськ".

Виконком УАФ на засіданні 16 червня ухвалив рішення про передачу футбольної діяльності ТОВ "ФК Авангард 1955" (так юридично називався краматорський клуб) у власність комунального закладу "Спортивний клуб" Краматорськ ".

За це рішення проголосували всі 34 члени виконкому УАФ, у тому числі президент ФК "Авангард", народний депутат України Максим Єфімов.

За словами директора "Авангарду" Євгена Швеця, ТОВ "ФК Авангард 1955" залишається і не ліквідується. Просто це товариство передало футбольну діяльність команди комунальному спортивному клубу “Краматорськ”

Останні ігри поточного сезону "Авангард" грав під назвою "Авангард-СК Краматорськ". Директор СК "Краматорськ" Карен Заргарян говорив, що це було зроблено з метою популяризації знову спортивного клубу.
Теги: генерация слов..
Просмотров: 978       Комментарии: 3
Все комментарии
Оцените?





АВАНГАРД - звучит красиво,ГОРДО.А вот ФК Краматорск - как-то бедновато,убого.Исторические названия ФК вообще как-то стильно,а то нарегистрировали всяких Львов/Ужгорож/Николаев.


DEEMKAA (18 Июня в 16:42), Смысловые названия должны соответствовать. А Авангард в Арьергарде, то не очень. Если вдуматься: Динамо или Ротор - это же ужас. Лучше уже информативные названия: Карпаты, Черноморец, Таврия или просто название города.

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?