«Черкащина» - «Металіст 1925». Післяматчеві флеш-інтерв'ю

"Черкащина" - "Металіст 1925". Післяматчеві флеш-інтерв'ю

Добавлено:30 марта 2020, 12:34
"Черкащина" - "Металіст 1925". Післяматчеві флеш-інтерв'ю

 Після матчу проти "Черкащини" участь у імпровізованій прес-конференції взяли гравці "Металіста 1925" Дерек та Віталій Кольцов.

Дерек:

- Гра була важкою, незважаючи на такий великий рахунок. Для нас дуже важливо було перемогти, адже кожен заліковий бал є на вагу золота. Вважаю, що із поставленим завданням ми впоралися.

Звичайно, я задоволений, що забив два м'ячі, це мій перший дубль тут. Сподіваюся, що у наступних матчах голів буде ще більше.

Дуже приємно дивитися у турнірну таблицю, хочеться після кожного туру бути серед найсильніших команд ліги. Але для цього треба докладати дуже багато зусиль.

Про "Минай" поки що не думаємо, адже попереду у нас складна гра проти "Гірнику-Спорт". І от вже після неї будемо налаштовуватися на протистояння лідерів таблиці. Зараз кожен тур може все змінити, тому концентрація завжди повинна бути стовідсотковою!

Віталій Кольцов:

- Не можу сказати, що це була легка перемога. Початок першого тайму нам дався важко, у суперника були моменти, але потім ми взяли гру під контроль та перемогли, вважаю, по ділу.

Кожна перемога важлива. Сьогодні ми здобули три очки і тепер налаштовуємся на наступний матч. Хочеться у майбутньому тільки перемагати. Якщо порівнювати два матчі, то відзначу, що "Металург" грав від захисту, а "Черкащина" в більш відкритий футбол. На мою думку, сьогодні було набагато легше.

Буде важка гра, "Гірник-Спорт" непроста команда, з ним завжди важко грати, не залежно, вдома чи на виїзді. Але наші думки будуть тількі про перемогу.

Просмотров: 1024       Комментарии: 3
Все комментарии
Оцените?





Якщо хочемо у премьєр-лігу , то такі команди як Гірник-Спорт треба перемагати!


Прежде всего нужно играть красива,слажено, с хорошей защитой и быстрым нападением, с точными пасами и 100% реализацией моментов.
Пока нужного не наблюдается. Удачи команде.

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?