Автограф-сесія гравців та головного тренера «М1925»

Автограф-сесія гравців та головного тренера "М1925"

Добавлено:21 марта 2019, 10:38
Автограф-сесія гравців та головного тренера
Автограф-сесія гравців та головного тренера "М1925"

 ТРЦ "Караван" зустрів команду "Металіст 1925". За три дні до матчу проти "Дніпра-1" 12 гравців "жовто-синіх" та головний тренер Олександр Горяінов стали учасниками автограф- та фотосесії, яка пройшла у торговельно-розважальному центрі міста. Представники нашої команди поспілкувалися з уболівальниками та отримали масу позитивних емоцій напередодні важливої гри Чемпіонату України.

У "Каравані" на нас чекала досить велика черга, яка гостей зустріла оплесками та посмішками на обличчях. Усі з нетерпінням чекали на хлопців, ті, в свою чергу, із задоволенням більше години фотографувалися, розписувалися на шаликах і спеціально роздрукованих плакатах та обмінювалися думками стосовно майбутнього клубу та харківського футболу.

Цього вечора з уболівальниками спілкувалися Олександр Горяінов, Данило Каневцев, Дмитро Поспєлов, Олександр Жданов, Назар Мельничук, Іван Коваленко, Олег Синиця, Сергій Романов, Ярослав Ямполь, Луїз Фернандо, Фабіньо, Сергій Давидов та Максим Єрмоленко. І кожного "12-й гравець" не оминув своєю увагою. Кожен почув слова підтримки та побажання вдало провести весняну частину сезону та вийти до Прем'єр-Ліги.

Теги: генерация слов..
Просмотров: 384       Комментарии: 0
Все комментарии
Оцените?




  
Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?