Олександр Призетко: у Харкові нас чекає «весняна заруба»

Олександр Призетко: у Харкові нас чекає "весняна заруба"

Добавлено:20 марта 2019, 17:02
Олександр Призетко: у Харкові нас чекає
Олександр Призетко: у Харкові нас чекає "весняна заруба"

 Відомий спеціаліст Олександр Призетко, який у 2016-2017 роках очолював "Металіст 1925", поділився очікуваннями від суперматчу 19-го туру "Металіст 1925" - "Дніпро-1".

"Усі чекають справжньої «весняної заруби», - переконаний Призетко. - Насправді, явного фаворита у цьому матчі немає, але вважаю, що невелика перевага на боці СК "Дніпро-1". Все ж у Михайленка колектив більш досвідчений. Справа не у віці, просто дніпряни вже мають досвід виступів на високому рівні. Очікую, що харківські вболівальники заповнять стадіон і несамовито підтримуватимуть свою команду".

Заслужена фортуна

За словами фахівця гравці обох команд триматимуть у голові результат першого кола, коли дніпряни поступилися на власному полі харків'янам (0:2). "Та перемога стала для мене несподіваною. Це було неочікувано, але такі ігри також виграються. Пам'ятаю, за рахунку 0:0 підопічні Михайленка створювали гольові моменти, але їх підводила реалізація. Звісно, перемогу не можна назвати випадковою, але все ж фортуна у тому матчі була на боці харків'ян. Але прихильність долі також треба заслужити".

Тільки вперед!

"Вважаю, що дніпрянам як гостям буде дещо простіше, адже першим номером «Металіст 1925» проти інших команд грає не так і часто. Харків'яни у більшості матчах діють від захисту, виходять в атаку, використовуючи вільний простір. Тренерський штаб СК "Дніпро-1" досконало вивчив гру "Металіста 192"». Михайленко нещодавно говорив у інтерв’ю, що харків'янам більше потрібно буде йти вперед, адже СК "Дніпро-1" переважає свого опонента на п'ять залікових пунктів у турнірній таблиці. Тому, якщо "Металіст 1925" претендує на перше місце, то ми розуміємо, що вони мають вигравати у прямого конкурента. Нічия у цьому матчі не влаштує підопічних Горяїнова. Вважаю, що вболівальники матимуть змогу подивитися цікавий, змістовний футбол", - переконує Олександр Сергійович.

14 тисяч

"Вважаю, що на принципову гру завітають 25 тисяч вболівальників. На сьогодні продано 15 тисяч квитків, але до гри ще залишилося чотири дні. Необхідно відзначити, що є вболівальники, які купують білети саме у день матчу, а не завчасно у касах чи в інтернеті. Пам'ятаю, як працював головним тренером "Металіста 1925", на нашу домашню гру прийшли більш як 14 тисяч глядачів".

Фактор лідерів

"Секрети відвідуваності? По-перше, харків'яни скучили за великим футболом, за грою рідної команди. Головне, у Другій лізі “Металіст 1925” був на першому місці, а СК “Дніпро-1” на другому, а зараз - навпаки. Всі розуміють, що очікується надзвичайно цікавий матч, справжня “заруба” лідерів. Протистояння “Металіст” - “Дніпро” з величезною історією. Всі пам'ятають зустрічі харків'ян та дніпрян у Прем'єр-Лізі. Обидва колективи лідирують у турнірній таблиці, тому чемпіонська інтрига додає цікавості цьому матчу. Звісно, якщо б одна з команд знаходилася на другому місці, а інша на десятому, можливо б матч не викликав такого інтересу".

Рекорд

"Усі з нетерпінням очікують першої офіційної гри для обох команд у 2019 році. Звісно, необхідно відзначити рекламу, білборди по всьому місту, а також “сарафанне радіо”. Жителі Харкова спілкуються один з одним, розповідають про матч. Також на форумах в інтернеті всі обговорюють один з найцікавіших матчів весняної частини сезону. Переконаний, все це дозволить побити рекорд відвідуваності у Першій лізі, який тримається вже більш як десять років", - переконаний Призетко.
Лучший комментарий


Призетко також творив історію нового клубу,тому,як би там не було,приємно,що вболіває разом з усіма нами.

Просмотров: 2135       Комментарии: 6
Все комментарии
Оцените?





Я считаю клуб должен пригласить Александра Сергеевича на матч.


Згогден,треба вміти пробачати!P.S. ви сьогодні подали приклад.


Призетко також творив історію нового клубу,тому,як би там не було,приємно,що вболіває разом з усіма нами.


Очень хотелось увидеть Александра Сергеевича на нашем матче, он оставил свой след в становление харьковского Металлиста 1925. Нам очень нужна поддержка болельщиков и победа. Только Харьков, только победа!


Не в обиду Александру Горяинову, но Александр Призетко был НАСТОЯЩИМ ГЛАВНЫМ ТРЕНЕРОМ! Его роль в становлении новой команды неоценима.Полностью согласен с предыдущими комментариями,руководство Клуба должно несмотря ни на что пригласить на такой матч Призетко.

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?