З Новим 2019-м роком!

З Новим 2019-м роком!

Добавлено:31 марта 2018, 11:01
З Новим 2019-м роком!

 Шановні харків'яни, вболівальники "Металіста 1925"!

От і настав останній день 2018-го року. Року, який всім нам подарував багато позитивних емоцій, радість від перемог улюбленої команди і такий очікуваний вихід до Першої ліги. Сьогодні ми з вами будемо зустрічати вже третій Новий рік і цього дня хочеться побажати вам усього найкращого!

2019-й матиме особливе значення у житті футбольного Харкова. "Металіст 1925" зробить усе, аби вперше в історії вийти до Прем'єр-Ліги. Обов'язково загадаємо це бажання майбутньої ночі і разом зробимо все для його здійснення!

Проводжаючи рік Собаки, давайте скажемо їй "дякую" за вірність та дружбу. Нехай новий символ - вже року 2019-го - допоможе вам виявити ваші приховані таланти, наповнить гаманці дзвінкими монетами, а душу яскравими емоціями!

Нехай прийдешній рік стане конструктором вашого успіху, а кожен новий день дарує вам нові емоції, усмішки оточуючих, море радості, нові враження та найтепліші почуття.

Нехай у 2019-му ваше життя буде легким, як сніг, що падає, будь-які удари долі - м'якими, як снігове покривало, а почуття - яскравими, як вогники новорічної ялинки!

Будьте здоровими та щасливими. Нехай у ваших домівках пануватиме тепло і затишок, мир і достаток!

Із повагою,
дружній колектив команди "Металіст 1925"


Просмотров: 780       Комментарии: 2
Все комментарии
Оцените?





Молодці! Від душі! Шановні працівники клубу,гравці,уболівальники і всі хто з нами!! Зі Святами Новорічними і Різдвяними!! Щоб наша мрія збулася,наступний рік був початком великих справ,здоров'я,терпіння і добробуту!!


Рад за команду у которой высоко поставленные цели! Дай Бог, чтобы все сбылось! С Наступающим Новым Годом!


Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?