Кирило Єрмошенко: У матчах проти нас легко не буде нікому

Кирило Єрмошенко: У матчах проти нас легко не буде нікому

Добавлено:01 марта 2018, 12:01
Кирило Єрмошенко: У матчах проти нас легко не буде нікому

 Наближається до завершення перший етап Чемпіонату Харківської області, в якому бере участь молодіжна команда нашого клубу - "Металіст Юніор". Нагадаємо, за підсумками двох кіл по п'ять кращих команд з кожної групи складуть фінальну "десятку". Ці колективи і поборються за звання чемпіона Харківської області 2018-го року. Сьогодні прес-служба клубу поспілкувалася з капітаном "МЮ" Кирилом Єрмошенком.

- Кирило, позаду 20 турів Чемпіонату. Якими вони були для нашої команди?

- Вважаю, що деякі матчі могли б зіграти і краще. Якщо давати оцінку, то цей відрізок ми провели відсотків на 70-80. Було, як дуже багато хороших матчів (серед таких зазначу домашні 6:0 над солоницівським "Енергетиком"), так і ряд виїзних поразок з однаковим рахунком 0:2. Кожен з цих матчів був по-своєму неприємним.

- Тебе використовують, як на фланзі оборони, так і в півзахисті. На якій позиції тобі комфортніше грати?

- Не буду приховувати, мені більше подобається грати на атаку, що вилилось у вісім забитих м'ячів. Але, якщо ситуація того вимагає та тренер каже зіграти в захисті, намагаюся максимально виконати його установку.

img

- Перед другим колом в команду прийшла велика група випускників клубної ДЮФСШ...

- Так, хлопці всі хороші. Додали внутрішньокомандній конкуренції та глибини складу. Та й в цілому, Денис Кузубов, Антон Кістанов та Валерій Блажко, якщо не помиляюся, на трьох вже забили більше десяти м'ячів, тим самим, здобувши кілька важливих очок.

- Вже по ходу Чемпіонату сталася зміна старшого тренера - замість Сергія Валяєва команду очолив Олександр Горяінов. Наскільки змінився тренувальний процес?

- Не можу сказати, що кардинально щось змінилося. Звичайно, відмінності є, але вони не значні. Мені було приємно працювати з Сергієм Валентиновичем, також подобається і з Олександром Сергійовичем. Вони обидва були дуже хорошими футболістами, а зараз - амбітні тренери. Нам є, чому повчитися у кожного з них. Плюс, нас часто залучають до тренувань з основною командою, ось позавчора (розмова відбулася 31-го серпня - примітка) провели спаринг з "Металістом 1925". Незважаючи на поразку, ця гра дуже корисна для нас.

img

- В останньому матчі за вас грали два бразильських футболіста.

- Вони тренуються з нами вже кілька місяців, ми вже добре знаємо їх. Хороші хлопці, потроху намагаємося спілкуватися з ними, хоча, поки - більше мовою жестів (сміється - примітка). Дуже радий, що в дебютному для себе матчі Пабло зумів відзначитися дублем.

- Після переходу Михайла Мазуна в основну команду ти став капітаном. Що особисто для тебе означає капітанська пов'язка?

- Приємно, що команда мені її довірила. Відчуваю додаткову відповідальність, як за себе особисто, так і за всіх хлопців. Намагаюся бути максимально налаштованим на кожен матч і передавати свою впевненість партнерам.

- А чи спілкуєтеся між собою поза футбольним полем?

- Так звичайно. Багато з нас знають один одного ще з дитячої школи, хтось живе поруч. Не можу сказати, що дуже часто, але можемо разом сходити в кіно або кафе.

- Повернемося до Чемпіонату області. Як вважаєш, хто головний претендент на перемогу і які завдання ставить перед вами тренерський штаб?

- З огляду на, що з кожної групи виходить по п'ять кращих команд, то всі матчі будуть дуже складними. Мені здається, що в цілому наша група навіть сильніше, там окремо виділяється ФК "Вовчанськ", але і їх можна обігрувати. Завдання перед нами стоїть найвище - намагатися перемагати в кожному матчі. Нікому проти нас легко не буде - це факт!
Просмотров: 1201       Комментарии: 0
Все комментарии
Оцените?




  
Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?