Сергій Палкін: «Мудрик - головна зброя Челсі для завоювання майбутніх титулів»

Сергій Палкін: "Мудрик - головна зброя Челсі для завоювання майбутніх титулів"

Добавлено:08 марта 2023, 19:51
Сергій Палкін:
Сергій Палкін: "Мудрик - головна зброя Челсі для завоювання майбутніх титулів"

 Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін поділився думкою про виступи за «Челсі» у другій частині сезону-2022/23 екс-вінгера «гірників» Михайла Мудрика, на трансфер якого лондонці витратили 70+30 мільйонів євро.

«Я не в тому становищі, щоби критикувати його. Якщо, наприклад, весь «Челсі» був у хорошому стані, а Мудрик приїхав та показав дуже поганий футбол, то це одна історія. Але я думаю, що сьогодні «Челсі» перебуває на шляху до створення нового клубу, нової команди, запрошення нового тренера, і вони знаходяться на початку нової ери «Челсі». Тому Мудрик – головна зброя «Челсі» для завоювання майбутніх титулів. Коли новий тренер побачить Мудрика, зверне увагу на Мудрика, я вірю на 100%, що він відпрацює всю суму трансферу сповна та покаже неймовірний футбол».

«Я знаю його з 15-16 років. Я знаю, що він за гравець, і який футбол може показати. На даний момент це досить складно. З одного боку, 100 мільйонів євро — це якийсь тиск, і хочеться щось показати, а коли хочеться, іноді нічого не можеш показати, з психологічної точки зору потрібно бути спокійним, тренуватися і показувати свій футбол разом зі своєю командою. Він має зростати разом зі своїм тренером. Я вірю, що він покаже дуже гарний футбол. Йому просто потрібен час», - сказав Палкін.
Теги: генерация слов..
Просмотров: 240       Комментарии: 0
Все комментарии
Оцените?




  
Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?