Олег Голодюк: «Для нас це був найголовніший матч сезону»

Олег Голодюк: "Для нас це був найголовніший матч сезону"

Добавлено:04 марта 2023, 18:00
Олег Голодюк:
Олег Голодюк: "Для нас це був найголовніший матч сезону"

 Тренер "Металіста" Олег Голодюк про нічию 1:1 у матчі проти "Динамо", яка дозволила команді вирішити завдання прописки на наступний сезон:

- Для нас це був найголовніший матч сезону, ми розуміли що треба виконати завдання, але і розуміли проти кого ми граємо. "Динамо" в останніх матчах набрало дуже хороший хід, забивали багато м'ячів. Десь вилучення нам посприяло, але це вже історія. Головне, що ми виконали завдання.

- Досягли поставленої мети, що далі очікує на команду?

- Ще ніхто не знає. Гравці та ми будемо спілкуватися з керівництвом, про наші майбутні перспективи та плани. Головне, що завдання, яке стояло, ми його виконали. Це заслуга футболістів, бо з тими проблемами, які були у нас... Ми про них ніколи не говорили, але повірте я не знаю, чи ще у якоїсь команди були такі проблеми, як у нас. Але ми про них ніколи не казали, аби це не було як виправдання. Виправдовуватися - це риса слабких людей. Ми хлопцям сказали, що вони справжні молодці! Чемпіонат був дуже цікавий, дуже складний, але ми лишились у Прем'єр-Лізі - це головне.

- Уже зараз це не буде звучати як виправдання...

- Ми не будемо акцентувати увагу. Ви бачили, кожну гру з чим ми стикалися, дуже важко. Сьогодні гравці показали, що колектив у нас дуже хороший. Незважаючи на суперника, незважаючи на відповідальність яка висіла перед усіма, команда справилась. Ми дуже раді за хлопців, вони завтра можуть поїхати у відпустку та провести час з родинами. Нехай відпочивають.
Лучший комментарий


Дякую тренерському штабу за збережене місце. Тренерський дебют видався важким, але результат є.
Удачі Едуарду та Голодюку у подальшій карʼєрі

Просмотров: 1140       Комментарии: 9
, , и ещё 1 пользователю понравилось
Все комментарии
Оцените?





Игра конечно слабая у команды. Нет тревоги только по вратарю. Остальные линии нужно усиливать. Мощно усиливать. Если не хотим снова бороцца за выживание.


Дякую тренерському штабу за збережене місце. Тренерський дебют видався важким, але результат є.
Удачі Едуарду та Голодюку у подальшій карʼєрі


Дякую тренерам і гравцям команди за сезон в УПЛ. Молодці, що впоралися та зуміли зберігти місце в УПЛ. Потрібно проаналізувати цей сезон, зробити висновки гравцям і тренерам. Було дуже багато емоцій протягом сезону. Я вважаю, що ми дуже багато очок недобрали з іншими суперниками: Чорноморець, Металіст, Львів, Олександрія, Минай, Рух. Хотілося б почути, що думає керівництво про подальші виступи в УПЛ. Потрібно визначитися з тренерським штабом, підсилюватися конкретно по кожній лінії, окрім воротаря.


Так, треба підсилюватись, якщо хочемо виступати в вищій лізі. Побажаю тільки вдач в майбутньому і перемог! Було дуже багато нічиїх, а це втрата очок. Хай щастить всім!!!


Мое предложение: нужно избавицца навсегда от Чирука и Дмитренко. Это раковые опухоли на теле команды. Бычека наигрывать на позицию центрального нападающего. Больше выпускать Абдулаева. Я вижу в нем потенциал.


жажа_the_best (4 Июня в 19:23), Если Дмитренка убрать, то кто на левом фланге будет играть? Ременюк? Дмитренко хотя бы может загострюваты, пытатся идти в обыграж, а Ременюк? Если не получается убежать, сразу пас назад. И весь креатив!Чирук-да,слабый игрок.


Жека Старагин (4 Июня в 20:40), На флангах должны играть Русин и Ременюк. Дмитренко который играет только на чистых мячах, никогда не вступает в силовую борьбу, постоянно отдает неточные пасы должен играть только в женских футбольных лигах. Про Чирука и писать ничего не хочу. Все уже знают что это вообще не футболист. Подытожить про этих двух антифутболистов хотел бы словами мудрого Мирона Маркевича: "Что вы этих дебилов держите бля?"


Странно... Я вообще не хотел бы никого видеть в составе на будущий год, разве только пару-тройку человек на замену...
Но Месси нам не купят и все будет примерно так же, включая и тренерский штаб...


Теперь,за эту ничью,в следующем сезоне Динамо одержит две победы.
Можно считать, что +6 очков у них уже есть.

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?