Циганик: Лише 5 клубів із 16 пройшли тестування

Циганик: Лише 5 клубів із 16 пройшли тестування

Добавлено:02 марта 2020, 18:52
Циганик: Лише 5 клубів із 16 пройшли тестування
Циганик: Лише 5 клубів із 16 пройшли тестування

 Ведучий ПроФутболу Ігор Циганик в ефірі програми #ЦиганикLive розповів про ситуацію з поновленням змагань у Першій Лізі:

Я згоден, що Перша Ліга має грати. Але те, що буде 5 червня буде нелегітимним, адже на раді ліг має бути зібрані представники і Першої і Другої Ліги, бо рішення приймається за участі всіх членів ПФЛ, а це представники двох ліг. Тому рішення, яке буде прийнято 5 червня за участі лише представників Першої Ліги за бажанням може бути оскаржене.

Наразі ситуація катастрофічна, адже лише 5 клубів із 16 пройшли тестування. Ситуація дуже складна, бо Карпати грали товариську гру не так давно з Волинню, а луцька команда потім грала з Агробізнесом. Всі клуби, які готові грати мають пройти тестування, бо зараз ситуація незрозуміла. Волині перед тим як говорити “ми готові продовжувати чемпіонат” треба спочатку пройти тестування. Тільки після того, як всі клуби пройдуть тестування можна буде говорити про поновлення чемпіонату.

ПФЛ має розуміти, що поновлення чемпіонату покладе на них відповідальність довести чемпіонат до завершення, бо інакше буде порушення всіх принципів
Просмотров: 1186       Комментарии: 2
Все комментарии
Оцените?





А зачем вторая лига? Принимают решение о продолжении чемпионата в первой лиге, потому нужны все руководители команд первой лиги.


ABSAZ (2 Июня в 19:20), Наверное для определения какие клубы будут переходить из Первой лиги во Вторую и наоборот.

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?