«Динамо» вперше програло «Десні» й продовжило безвиграшну серію до шести матчів

"Динамо" вперше програло "Десні" й продовжило безвиграшну серію до шести матчів

Добавлено:15 марта 2019, 19:12
"Динамо" вперше програло "Десні" й продовжило безвиграшну серію до шести матчів

 "Динамо" 15-го вересня в Києві приймало "Десну" в рамках 7-го туру чемпіонату України з футболу. Київський клуб несподівано зазнав поразки й продовжив серію без перемог.

Динамо – Десна 1:2
Голи: Бєсєдін, 49 – Калітвінцев, 41, Філліпов, 58

Старт матчу видався нервовим: "Динамо" намагалося взяти м'яч під контроль, а гості агресивно пресингували й проводили контратаки. Перший напівмомент був у киян. Де Пена подав на Буяльського, який перебував у штрафному. Віталій головою замкнув ювелірну подачу уругвайця, та вище воріт. "Десна" відповіла гарматним ударом Богданова зі штрафного. Бойко був на місці й здійснив гарний сейв.

Гості зуміли шокувати свого суперника наприкінці першого тайму. "Десна" перехопила м'яч у центрі поля й провела стрімку контратаку. Картушов прострілив у штрафний на Калітвінцева й той заніс м'яч у ворота киян.

У компенсований час "Динамо" ледь не відігралося: м'яч після удару Де Пена залетів у ворота чернігівців, але арбітр не зарахував гол. Швидше за все, м'яч не повністю перетнув лінію воріт.

img

Мабуть, під час перерви в роздягальні "Динамо" була настільки гаряча розмова, що Києві цієї зими можна скасовувати опалювальний сезон. На другий тайм "біло-сині" вийшли надзвичайно заряджені й відразу зрівняли рахунок. Кадірі завдав дальнього удару, але Паст парирував постріл. Бєсєдін був першим на добиванні й зрівняв рахунок. "Десна" пропустила вперше за 5 матчів.

Не встигло "Динамо" як слід потішитися голом, як "Десна" вийшла вперед. Бойко довго думав, на кого вкинути м'яч. Воротар знайшов Миколенка, але той не був готовий до передачі й обрізався на фланзі. М'яч підхопив Калітвінцев і прострілив на Філліпова. Лідер "Десни" принизив захист киян, забивши п'ятою – 1:2.

Просмотров: 1040       Комментарии: 4
Все комментарии
Оцените?





Господь видит кому даровать победу,киевская дынама играет бесподобно бездарно,для начала им место на задворках премьер-лиги а в будущем-сами знаете где.


Плохой танцор - хороший спец,
Динамо Киев молодец! .язык.

И эта команда будет играть в Лиге Европе. Просто капец!


Сегодня буду спать спокойно. Дырявые порадовали опять. Аматоры ждут их рвать!

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?