Всі на виїзд до Запоріжжя!

Всі на виїзд до Запоріжжя!

Добавлено:19 марта 2019, 14:23
Всі на виїзд до Запоріжжя!
Всі на виїзд до Запоріжжя!

 Шановні вболівальники!

23-го серпня 2019-го року "Металіст 1925" проведе черговий виїздний поєдинок у рамках Чемпіонату Першої ліги! Запрошуємо вас підтримати "жовто-синіх" у матчі проти запорізького "Металургу". Цей матч відбудеться на стадіоні "Славутич-Арена" міста Запоріжжя та розпочнеться о 18:00.

Вартість поїздки комфортабельним автобусом за маршрутом Харків - Запоріжжя- Харків становить 300 грн. Для членів "Клубу вболівальників" категорії Light та вище з діючою підпискою - 200 грн. У вартість поїздки включено вартість квитка на гостьовий сектор стадіону "Славутич-Арена".

Записатися на виїзд можна двома способами:

1. Онлайн. Перейдіть за посиланням, потім сплатіть вартість поїздки будь-яким зручним для вас способом. Знижка у 100 грн. надається учасникам "Клубу вболівальникам" категорії Light та вище з діючою підпискою. Для цього ви повинні бути авторизовані на офіційному сайті ФК "М1925".

2. У магазині "12 гравець" (стадіон "Металіст", південна трибуна, сектори 41-43). Для запису вам необхідно повідомити свої дані (ПІБ та контактний номер телефону) та оплатити поїздку готівкою. Аби отримати знижку, вам необхідно пред'явити картку "Клубу вболівальників" або будь-який інший документ, що засвідчує особу (для перевірки статусу підписки у "КВ"). Режим роботи магазину: з 09:00 до 19:00.

Запис на виїзд закінчується 22-го серпня в 19:00 (або до закінчення вільних місць у автобусах). Відправлення автобусів 23-го серпня о 11:30 від південної трибуни стадіону "Металіст". Для посадки до автобусу вам необхідно мати при собі посвідчення особи.

Підтримаємо команду разом!
Просмотров: 781       Комментарии: 2
Все комментарии
Оцените?




Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?