Віталій Кольцов - гравець ФК «Металіст 1925»

Віталій Кольцов - гравець ФК "Металіст 1925"

Добавлено:27 марта 2019, 10:28
Віталій Кольцов - гравець ФК "Металіст 1925"

 ФК "Металіст 1925" підписав контракт з черговим літнім новачком. Гравцем нашої команди став 25-річний півзахисник Віталій Кольцов.

Кольцов Віталій Валерійович

Позиція - півзахисник
Дата народження - 20 березня 1994 р.
Зріст - 175 см. Вага - 76 кг.

Віталій Кольцов народився у селі Моївка Вінницької області. Футболом почав займатися у ДЮФК "Нива-Світанок". У Чемпіонаті ДЮФЛУ грав за вінницькі ДЮФК "Нива-Світанок" та ДЮСШ "Нива", а також за донецький "Шахтар", загалом у його активі 66 матчів та 33 забиті м'ячі .

Першим професійним клубом був донецький "Шахтар", за юнацьку та молодіжну команду якого Кольцов провів 37 матчів. Потім два сезони грав за друголіговий "Шахтар-3" (48 матчів). Влітку 2015-го року перейшов до ФК "Маріуполь", за який провів 55 матчів у Першій лізі та три - у Кубку України. 27-го липня 2017-го р. дебютував за "азовців" у Прем'єр-Лізі, загалом провівши за маріупольців 10 матчів в УПЛ. Взимку 2018-го перейшов до ПФК "Олександрія", а за півроку - до донецького "Олімпіку". У складі донеччан у сезоні 2018/2019 рр. провів 21 матч у Прем'єр-Лізі та два - у Кубку України.

Основна позиція - опорний півзахисник. У "Металісті 1925" буде виступати під 8-м номером.

Просмотров: 3970       Комментарии: 15
Все комментарии
Оцените?





Удачи! Непомню насколько он хорош, но опыт УПЛ кое какой есть, а там посмотрим. Теперь всех без просмотра придется брать.


А он уже дозаявлен? Я понимаю что на этой позиции наигрывался Демченко, но если игра будет складываться так, что его придётся выпускать на поле мы сможем его выпустить? Хочется увидеть на поле Дмитренко, конечно если он уже дозаявлен


Что интересно: фамилия Кольцов для нас знаковая. В спортинтернате был тренером Кольцов Николай Михайлович, который воспитал таких игроков, как Сивуха, Крячко, Каплун, Балтача, Бессонов - чемпионы мира среди молодёжных команд, Канчельскис, Линке, Кутепов и мн. другие.
И ещё: Виталий Кольцов и Алексаендр Демченко - земляки, оба винницкие и оба опорники. Вот это конкуренция!


Отлично. В свете потери Калюжного очень нужное приобретение.

Добавление комментария
Оставлять комментарии в этом разделе могут только зарегистрированные пользователи.
При регистрации вся реклама на сайте исчезает!
Войти на сайт под своим логином.
Зарегистрироваться на сайте.
Как придумать надежный пароль?