Олег Печорний: Прокуратура оголосила у розшук Волика, Нодченка, Згоника і Карпенка
Добавлено: 30 Ноября 2016 в 17:43 (Андрей)
Голова фонду соціального захисту футболістів та тренерів Олег Печорний розповів "Плюс Спорту" хто обікрав футболістів "Металіста".

- Харківська прокуратура зараз оголосила у розшук чотирьох генеральних директорів та віце-президентів "Металіста", які керували клубом у період президентства Курченка. Мова йде про Волика, Нодченка, Згоника і Карпенка. Саме за час їхнього керування клуб не платив грошей футболістам, тренерам та обслуговуючому персоналу. А тепер стало зрозуміло чому не платив.

Виявляється, Курченко гроші з Москви передавав валізами, але вони до команди чомусь не доходили, або доходили у неповному обсязі. Зате ці четверо, у цей період різко покращили свій побут. У кожного з них з"явилась нерухомість - квартири і будинки в Україні, будинки в Іспанії. Крім того дорогі машини. От прокуратура і зацікавилась звідки у них це все майно, якщо вони працювали у, як повідомляли, клубі-банкруті?

Цікаво, що на сьогодні не всі вони перебувають в Україні, дехто переховується за кордоном. Будемо вірити, що поліції і прокуратурі вистарчить професіоналізму довести цю справу до кінця. Принаймі всі передумови для цього є, - сказав Олег Печорний.
Теги: Металлист;
Просмотров: 959 Комментарии: 15
ddd
Каталонец (30 Ноября 2016 в 17:49)
Курченко мешками бабло передавал,эта свора воровала и он ничего не знал,шось не"вяжется"...
!
DEEMKAA (30 Ноября 2016 в 17:50)
Волик же по-моему сразу свалил из клуба и пришёл Карпенко(который из преподавателей в "ДИРЕКТОРЫ" прыгнул по карьерной лестнице)???Ну и те 2 орка чуть позже подтянулись перед Бойцаном, ЧЁ его Печёрный не затронул в спиче!?!?!?!
!
ABSAZ (30 Ноября 2016 в 17:51)
Об этих "гендирах" вспомнили, а почему о Боцмане никто не вспоминает, хотя он кажется не гендир..
!
boss (30 Ноября 2016 в 17:53)
ABSAZ, Генеральный Згоник
!
ABSAZ (30 Ноября 2016 в 18:17)
boss, Но воровал Боцман не меньше, а то и больше Згоника. Згоник- недоросль, которая и подпись без подсказки не поставит, а у Боцмана уже был большой опыт, потому дерибанил по полной.
!
Bogdan (30 Ноября 2016 в 19:50)
Та я и не сомневался что курченко башлял. Просто некоторые идарасы это воровали.
ddd
fanschan (30 Ноября 2016 в 19:52)
А Курченко такой выходит хороший, пипец. Его прокуратору не обьявляла в розыск? звезды. Команду угробил, эти так называемые генеральные директора всё обворовали, они козлы отпущения. Про Бойцмана почему-то молчат? Где он сам?
ddd
ctytxrf76 (30 Ноября 2016 в 21:27)
если мне не изменяет память, Волик уволился довольно быстро, поэтому много украсть он не мог, тут явно ищут просто стрелочников. И даже если курица давал бабки, а команда их не получала, то он об этом не мог не знать, значит--бабки никто не давал!!!
!
sol (30 Ноября 2016 в 22:56)
разве Волик не ушел вместе с АВЯ? Что за бред?
!
sol (30 Ноября 2016 в 22:57)
походу только СМС может нам разъяснить этот вопрос.
>

1 2

  

« На главную
Вход Регистрация
На главную
waplog